Працівники Івано-Франківського парку ділились досвідом з калуськими колегами


Днями з робочим візитом до Івано-Франківського міського парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка завітали колеги з Калуського парку культури і відпочинку ім. І. Франка.

Оглянувши територію міського парку Наталія Паламар, директор КП "Парк культури і відпочинку ім. І. Франка», Гринів Іванна, начальник управління культури, національностей та релігій та Піцик Леся, заступник начальника управління відділу культури перешли до ділового спілкування.

Калуські колеги мали на меті почерпнути досвід роботи та отримати поради Володимира Ротару, який уже протягом 9 років працює директором міського парку.

Наталія Паламар, шукала відповіді на проблемні питання з якими зіштовхнулася в своїй роботі, зокрема, які пов’язані з реконструкцією парку, юридичними аспектами роботи, бюджетними видатками та інше.

«Краще вчитися по досвіду когось, ніж наступати на граблі» - підсумувала Наталія Паламар.

Міська рада міста Калуша в бюджеті на 2015 рік виділила кошти на реконструкцію парку 1 млн. 200 тис. гривень, тож як краще ними розпорядитися, так щоб парк привести в належний порядок та значно збільшити відвідуваність, колеги отримали цінні поради від Володимира Ротару.

Як відомо на реконструкцію міського парку Франківська кошти не виділяються на протязі 8 років .