Працівники спиртзаводу «Княгинин» пікетували облдержадміністрацію


18 липня близько 30 працівників спиртзаводу «Княгинин» пікетували будівлю обласної державної адміністрації.

Люди тримали плакати з гаслами: «Не дамо Княгинин бандитам», «В нас і наших дітей кидають бойовим гранатами», «Заберіть з Княгинина АСПешників - Дайте можливість нам працювати» та інші. пише Галичина

Пікетувальники заявляють, що вже рік не отримують заробітну плату та не можуть потрапити на територію заводу, оскільки охорона їх не пропускає.

Пікетувальники вважають, що люди, які утримують контроль над заводом не зацікавлені у його роботі.

До мітингарів вийшов заступник начальнику ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Василь Віконський, який в цей час йшов на нараду в облдержадміністрацію. Він закликав людей діяти в межах чинного законодавства.

Пікетувальники заявили, що мають судове рішення на свою користь, однак все одно не можуть потрапити на територію заводу. Вони зазначили, що вичерпали усі юридичні способи владнати конфлікт, а протилежна сторона продовжує утримувати контроль над підприємством завдяки «тітушкам».

Тривалий діалог В.Віконського з людьми завершився нічим: посадовець закликав пікетувальників подати письмові звернення, однак люди заявили, що відправили скарги у всі інстанції, однак відповідей не дочекались.

Пікетувальники заявили, що у випадку ігнорування їхніх вимог вони вдадуться до радикальніших методів: блокуватимуть установи влади, а також перекриватимуть дороги.