Пранкери жорстко пожартували із поліцією (відео)


Хлопці зробили вигляд, ніби виносять з багажника авто труп і закопують його край дороги, в досить людному місці. Таким чином вони влаштували перевірку для поліції та містян.

В Ужгороді команда пранкерів з YouTube-каналу “JesusPranks” вирішила провести експеримент, і дізнатися, як випадкові перехожі реагуватимуть, побачивши інсценування вбивства людини, пише Місто.

“Завдяки активним громадянам, яким було не байдуже на життя сторонньої для них людини, міліція приїхала протягом 5 хвилин після початку зйомок, і провела затримання всієї групи. Після чого група операторів, і акторів була відправлена в міське відділення поліції, для надання свідчень, опісля всіх відправили в наркологічний диспансер, для огляду, на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння”, – розповіли жартівники.

Врешті-решт, коли з’ясувалося, що хлопці тверезі, їх випустили на волю.

“Хочемо попросити всіх жителів області, бути пильними, і в будь-якій ситуації намагатися допомогти людині, яка потрапила в біду, так як не всі громадяни виявилися такими активними, багато просто тікали”, – пояснили пранкери.