Правоохоронці посилюють патрулювання через виявилену гранату у Франківську


Під головуванням Олега Гончарука відбулась нарада з керівництвом правоохоронних органів щодо ситуації із замінуванням приміщення в обласному центрі, в якому розміщений Центр польської культури.

Очільник Прикарпаття доручив правоохоронцям невідкладно провести усі необхідні заходи щодо виявлення зловмисників.

«Невідкладно задіяти усі засоби та провести необхідні заходи задля якнайшвидшого виявлення та затримання злочинців. При потребі залучити додаткові групи особового складу національної поліції та інших структур. Прошу з всією відповідальністю віднестися до цієї ситуації, адже подібні випадки в області уже мали місце», - зазначив Олег Гончарук.

Окрім того керівник області наголосив на важливості здійснення додаткових заходів задля недопущення можливості організації подібних провокацій в інших місцях та населених пунктах Івано-Франківщини.

«Потрібно посилити патрулювання населених пунктів області, провести інструктаж особового складу, організувати додаткові групи працівників правоохоронних органів, звернутися до громадян з проханням повідомляти про підозрілих осіб і підозрілі предмети задля недопущення подібних провокацій на території області», - наголосив Олег Гончарук

До теми: Біля Центру польської культури у Франківську невідомі підклали гранату