Прес-конференція Карітасу


26 квітня, о 10:00 у готелі Станіславів (конференц-зал, 5 поверх) Карітас Івано-Франківськ організовує прес-конференцію з нагоди початку нового проекту з самозайнятості та мікропідприємництва.

Франківський Карітас пропонує учасникам АТО, внутрішньо переміщеним особам та місцевих мешканців спробувати себе у ролі підприємця.

В рамках проекту заплановані навчальні тренінги, захист бізнес-плану, у разі успішного захисту – видача обладнання для ведення власної справи, а також супровід та моніторинг учасників проекту заради успішного розвитку бізнесу.

Саме 26 квітня розпочинається дводенний тренінг з самозайнятості. Тренерами будуть представники ГО «Ділові ініціативи» Тетяна Кулик та Сергій Васильченко.

На прес-конференції буде можливість поспілкуватися з учасниками АТО, внутрішньо переміщеними особами та місцевими мешканцями, які подали заявки на участь у проекті. 

Григорій Кондратенко – учасник АТО, зараз займається продажем туристичного спорядження через інтернет-магазин. Планує розширити власну справу, тому й вирішив скористатися пропозицією Карітасу.

Сергій Генутіс – переселенець, чоловік приїхав з родиною з Луганська. Вдома на життя заробляв електриком, зараз хоче продовжувати працювати за спеціальністю, однак, вже відкривши власну справу. Для цього йому потрібне обладнання та інструменти, що й планує отримати, успішно захистивши свій бізнес-план.

Франківський Карітас реалізовує проект за підтримки Міжнародної організації з міграції за фінансування Уряду Німеччини через німецький Банк Розвитку KfW.

 
 
Juliya shared a recent post in this group. Learn more about her