Прес-конференція Опори та керівництва нацполіції


9 грудня в 11 годині в приміщенні Головного управління Національної поліції у Івано-Франківській області (зала на 3 поверсі), відбудеться спільна прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА та керівництва Національної поліції області

Прес-конференція присвячена взаємодії правоохоронців і громадських спостерігачів під час перших виборів у об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 18 грудня.

Під час прес-конференції представник ОПОРИ розповість про найтиповіші порушення, які допускалися в ході попередніх виборчих процесів та про відповідальність передбачену законодавством, з метою застереження суб’єктів виборчого процесу від ймовірних порушень на виборах, що відбудуться 18 грудня.

Представники Національної поліції поінформують ЗМІ про виявлені порушення під час попередніх виборчих процесів та наслідки для порушників.

Крім того, ініціатори прес-конференції розкажуть про форми взаємодії поліції з спостерігачами ОПОРИ в день голосування задля запобігання і протидії порушенням в день голосування.