Претендентка на мерське крісло від "Самопомочі" здивувала планом першочергових дій у разі своєї перемоги


Про це Ірина Куличина повідомила під час сьогоднійшньої прес-конференції в Івано-Франківську, де її офіційно представили як кандидата на міського голову.

Ірина Кулинич кілька років тому працювала у Івано-Франківському міськвиконкомі, а зараз є директором департаменту економічної політики Львівської міської ради.

Тож, перш за все представники ЗМІ поцікавились питанням передвиборчої програми, з якою кандидат планує боротися за крісло міського голови Івано-Франківська. Проте Ірина Кулинич відповіла, що програми у неї поки немає.

"Що важливіше людина чи програма? Програма може бути написана політологами і експертами одна з найкращих. Але якщо людина не здатна сформувати біля себе середовище, яке буде цю програму впроваджувати, то програма нікому не потрібна. І коли я буду справжнім кандидатом, ми обов'язково зробимо програму і кинемо її у кожну поштову скриньку, чого б нам це не коштувало", - запевнила Кулинич.

Натомість журналісти поцікавились які ж перші дії у кріслі міського голови планує Куличин у разі своєї перемоги. Мовляв, як саме кандадатка з економічним фахом планує розвивати економіку міста і піднімати рівень добробуту його жителів. Проте відповідь пані Ірини здивувала представників ЗМІ. Кулинич відповіла, що перш за все візьметься за прибирання у місті.

"Є такі речі, на які не потрібно великі кошти . Для того, щоб попідмітати кошти - не потрібні і для того, щоб навести лад на захаращених територіях - теж. В кожній сфері можна знайти ті речі, на які не потрібні великі кошти. Ми їх сформуємо у список та розглянемо ,а тоді зробимо раз і більше дивитися до цього не будемо", - відповіла політик.

Вочевидь, фаховий економіст не в курсі, що робота міських прибиральників теж не безоплатна. І до того ж, "поприбирати у місті раз і забути теж" не вийде. Дивують і плани кандидатки після завершення "великого прибирання". За словами Кулинич, вона "буде працювати і формувати прихильників до міської влади".