Презентації, концерт та конкурс краси: Що цікавого цього тижня у Франківську


Концерти, презентації, вистави, лекції або ж тренінги. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 20 до 26 листопада.

У вівторок, 21 листопада об 11.00 год. в обласному інституті післядипломної педагогічної освіти (навчальний корпус, вул. Чорновола, 130-А) відбудеться презентація світового бестселера Кена Робінсона «Освіта проти таланту».

Результат пошуку зображень за запитом

А вже увечері о 18:00 в франківському драмтеатрі покажуть ліричну комедію на дві дії "За дверима бажань".

60-літня Анастасія вирішила, що 70-літній Мальвіні, мабуть, давно час заміж і зателефонувала у шлюбне агенство «Єлена та Паріс». Але щось пішло не так …а набагато ВЕСЕЛІШЕ! Дві бабульки-хихотульки, гнилий кран та Уільям Шекспір перетворять будень на свято, а стару квартиру на фабрику мрій, де збуваються найсокровенніші бажання!

Результат пошуку зображень за запитом

 А вже о 18.30 в обласній філармонії відбудеться показ документальної кінохроніки «Моє місто.100 років на екрані».

Кінохроніка показує всі історичні періоди, а також окупації, під якими місто було впродовж останніх ста років: Австро-Угорщина, Річ Посполита, угорська та німецька окупація, радянська окупація та період незалежної України.
ВХІД ВІЛЬНИЙ

В середу, 22 листопада о 12:00 в франківьскому драмтеатрі покажуть казку "Котигорошко".

Немає спасу добрим людям від лютого кровожерного Змія! Як хто вже потрапить до його царства - світу-сонця довіку не побачить! Невже немає надії на порятунок у дівчинки Оленки та її братів, які тужать у страшному змієвому підземеллі? Велика у Змія сила! Але у Котигорошка…ще більша! Тому що проти доброти, кмітливості, мужності та козацької булави не встоять жодні грати!

Не менш цікавим буде і вечір середи. Зокрема о 17.00 у приміщенні актового залу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» (вул. Чорновола , м. Івано-Франківськ) відбудеться щорічний конкурс краси «Міс Педагогічного 2017».

Конкурс передбачає не тільки низку виходів-дефіле, у яких 10 учасниць змагатимуться за титул «Міс Педагогічного», а й цікаві виступи команди КВН «Без паніки», музичні композиції молодих артистів Софії Михащук, Світлани Данчук, Євгенії Левченко, Валентина Сантіно. Конкурсанток чекають виходи на тему «Етностиль», «Офіційний стиль». Цікавинкою вечора повинні стати виходи на тему «Екологічних та соціальних проблем людства» та «Міксу стилів». Одним із вирішальних конкурсів стане – «Мій талант».

Результат пошуку зображень за запитом

Також о 18:00 в франківському драмтеатрі покажуть виставу "Оце так Анна ..!".

Прадавні люди, без сумніву, помилялися, гадаючи, що Земля буцімто тримається на трьох китах, адже  цілком зрозуміло, що цей феномен відбувається тільки завдяки Анні! Принаймні у цьому щиро переконані Бернар та Жаклін, у яких Земля тільки і робить, що з-під ніг вислизає.  Молода парочка  вирішила урізноманітнити своє інтимне життя, але замість милої, «невинної», романтичної шлюбної зрадочки на них чекає пікантна пастка у власному домі і незліченні курйози… Однак ніхто і не підозрював на що здатна ця Анна! 

В четвер 23 листопада о 18:00 в франківському драмтеатрі покажуть театральний-арт проект "Оскар і Рожева пані".

Оскару всього десять, але йому вже нема на що сподіватись, адже страшний діагноз безжально перекреслив маленьке життя...Попереду 12 днів зневіри і розпачу...Якби не одна дивакувата жінка у безглуздому рожевому костюмі...Відкриваючи Бога для Оскара, вона знаходить його сама...

В п'ятницю 24 листопада о 18:00 в Urban Spase 100 відбудеться традиційний щорічний перед різдвяним постом грайний і співайний час проекту "ПЕНСІЯ".

Результат пошуку зображень за запитом

О 18:00 в франківському театрі покажуть комедію на дві дії "Дерева вмирають стоячи".

Корабель, на якому мав прибути Маурісьо, затонув. Але ж Бабуся так чекає на швидке повернення єдиного онука...Зацікавлений цією справою директор однієї незвичайної фірми вирішує повернути сеньйорі Бальбоа сенс її життя. Авантюра, що попервах здавалася не надто складною для реалізації перетворюється на справу життя і смерті, вигадане почуття обертається на справжнє. Так буває, коли відчайдушно віриш... Незмінний "хіт" театру  - "Дерева вмирають стоячи "- це Ода людській гідності. 

В суботу, 25 листопада о 18:00 в франківському драмтеатрі покажуть героїчну комедію на дві дії за мотивами п'єси Г.Горіна - "Пристрасті ТІЛЯ".