Презентація книги Андрія Гулкевича «Падіння Орла»


Книгарня «Є» та видавництво «Навчальна книга – Богдан» запрошують на презентацію книги Андрія Гулкевича «Падіння Орла», яка відбудеться 25 січня за участю автора. Початок – о 18:00.

У Долині Рогу, захищеній високими горами та оточеній безмежним океаном, століттями мирно жили люди, забувши про війни, хвороби та голод. Однак безтурботне життя одного з вельможних мешканців Долини, юного Дейлара, раптово змінилося. У своїх мандрах юнак натрапляє на міфічні створіння, які вважалися зниклими, вступає у смертельний бій з ворогами рідної фратрії та дізнається про страшні таємниці, ретельно приховувані від людей. «Падіння Орла» – незабутня зустріч з новими світами, сповненими пригодами, інтригами та таємницями.

Андрій Гулкевич народився 21.12.1991 у м. Теребовля Тернопільської області. Закінчив юридичний факультет Львівського національного університету ім. І.Франка та отримав ступінь магістра права у Chicago Kent College of Law. Живе та займається приватною юридичною практикою у Тернополі. «Падіння Орла» є дебютною книжкою автора та першою з трилогії Дейлара.

Адреса Книгарні «Є»:
м. Івано-Франківськ
вул. Незалежності, 31,
3-й поверх.
Тел.: (094) 928-31-41.
Вхід вільний.