Презентація книги Володимира Єшкілєва «Гніздо»


Книгарня «Є» та видавництво «Ярославів Вал» запрошують Вас на презентацію науково-фантастичного роману Володимира Єшкілєва «Гніздо» з трилогії «Фаренго», що відбудеться 10 жовтня. Початок – о 18:00.

Відомий український письменник Володимир Єшкілєв 10 жовтня презентує в Книгарні «Є» нову книгу «Гніздо». Роман «Гніздо» – другий з трилогії «Фаренго», що вийшов в серії інтелектуальних романів «Червоне та чорне» видавництва «Ярославів Вал».

Події, описані у книзі, відбуваються десь через 800 років від нашого часу, коли людство пройшло через кризу, викликану необмеженим використанням інформаційних і генетичних технологій...

В першому романі циклу - «Тінь попередника» розповідається про напад агресивних іншопланетних істот (ксеноморфів), відомих як «ґирги», на колонізовані людством планети. Розслідування, ініційоване урядом Зоряної Імперії, не принесло однозначної відповіді на питання: хто саме використовує ґиргів як біологічну зброю проти людської раси? Спочатку під підозрою опинились древня цивілізація рептилоїдів з планети Ґорми і терористичні групи, які намагаються дестабілізувати імперську адміністрацію. Але, кінець кінцем, виявляється, що за терористами стоїть невідома сила, яка володіє знаннями і технологіями тих найдавніших цивілізацій, що населяли Галактику мільйни років тому, в епоху Першого циклу розумних рас. Для виявлення істинного ворога та для пошуків галактичного гнізда ґиргів, де живе їхня матка, імперський уряд і союзні йому Знаючі (жриці-хранительки знань гуманоїдних рас з планети Піфії) організовують експедицію до віддалених планет Темного Агрегату Оріона. Рептилоїди Ґорми обіцяють сприяти пошукам гнізда. Одночасно починаються пошуки перспективних засобів захисту від орди ґиргів, яка може винищити життя у Галактиці.