Презентація проекту "Еко-парк" біля міського озера.


1 липня 2015 року о 15 годині в актовому залі Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за адресою: вул. Сахарова, 34А відбудеться презентація та громадське обговорення проекту облаштування паркової зони «Громадського Еко-парку» поруч міського озера.

Організатори заходу : 
Інститут мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та кафедра дизайну даного навчального закладу;
ГО «Поступовий гурт франківців».

Мета зустрічі: ознайомити громадськість міста, органи державної влади та місцевого самоврядування, усіх зацікавлених осіб із соціальною інвестицією кафедри дизайну ПНУ у розвиток міста та добробут громади – проектом облаштування відпочинкової зони біля міського озера – «Громадського Еко-парку» з боку вул. Гурика та Ленкавського.

Вислухати пропозиції та бачення мешканців міста і представників органів місцевого самоврядування щодо вигляду майбутнього Еко-парку, можливий розвиток та напрямки реалізації даного соціального проекту. 

Проект має ще й глибоке символічне значення, оскільки у силу свого розташування на ділянці, яка буде врятована від незаконної забудови, втілюватиме ідею про те, що громадськість здатна захистити свої екологічні інтереси, облаштувати за допомоги міської влади як офіційного представника інтересів громади, простір для відпочинку усіх мешканців міста та втілити на практиці ідеали Революції гідності. 

Заплановано 3D презентацію, демонстрацію макета облаштування Еко-парку та інші цікавинки. Презентуватимуть проект:
І.Є.Цепенда – Ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
А.В.Грицан – Директор Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
С.В.Адамович – координатор ГО «Поступовий гурт франківців», С.М.Романко, О.А.Грицан – доценти Юридичного інституту ПНУ, члени ГО «Поступовий гурт франківців».
Шестерняк І., Салабай В. – автори концепції облаштування паркової зони поруч міського озера.

До обговорення запрошуються усі бажаючі! Чекаємо Вас, Ваша думка дуже важлива!