Презентація "ОЗОНу" в Івано-Франківську


Презентація буде відбуватися 31 жовтня о 12:00 в прес-центрі інтернет-видання «Бліц-Інфо», що за адресою вул. С. Стрільців 23, 6 поверх.

Вважаєш, що громадянин та вільне вираження своїх думок та ідей – це нерозривні поняття? Переконаний, що вуличні акції – це не "прояви екстремізму" і не "госдєп", а нормальне явище для сучасного цивілізованого суспільства? Тоді – ти нам цікавий! Якщо ти, до того ж, ще й активіст, журналіст чи юрист та ГРОМАДЯНИН, якому не байдуже, що відбувається в країні та світі. Якщо тобі цікаво, чи можеш ти сам і твої співгромадяни скористатися правом на мирні зібрання – тоді тобі немає ціни. І тобі точно до нас! А ми – це "ОЗОН".

Група громадського спостереження "ОЗОН". Команда активних людей, яка спостерігає за акціями протесту, пікетами, демонстраціями по всій країні та робить відповідні висновки про те, чи є свобода мирних зібрань в Україні і чи не перетворюється вона на НЕсвободу мирних зібрань. Якщо тобі це цікаво, або якщо ти нічого не зрозумів із того, що тут написано – тоді неодмінно ПРИХОДЬ НА ПРЕЗЕНТАЦІЮ "ОЗОНу". Там ми будемо говорити про наступне: 

* Що таке моніторинг мирних зібрань, або "Чому важливо спостерігати за акціями в Україні"?

* Які порушення трапляються під час мирних зібрань, або "Чому не завжди буває так, що "мєнт" не правий"? 

* Міжнародна співпраця щодо моніторингу мирних зібрань, або "Навіщо українські спостерігачі на свій страх і ризик їдуть на "Болотну площу" в Москву, або площу Незалежності в Мінську щойно там стає неспокійно"? 

* Як навчитися моніторити мирні зібрання, або "Я теж хочу в ОЗОН!"?