Про реформи: публічно і непублічно


16 червня о 10:00 у кав’ярні «Urban Space 100» (вул. М. Грушевського, 19, другий поверх) відбудеться прес-кава «Про реформи: публічно і непублічно». Представники Міністерства охорони здоров’я, експерти громадської організації «Центр UA» та коаліції Реанімаційний пакет реформ проведуть відверту розмову з журналістами щодо перебігу пріоритетних реформ і демократичних змін у Івано-Франківській області та країні.

Змінити країну — важче, ніж критикувати тих, хто її вже змінює. Зрозуміти реформу — складніше, ніж ображатися, що не спитали твоєї думки. Роль журналістів в комунікації та розробці реформ є однією з найважливіших, тому в рамках туру «ЗміниТИ» відбудеться окрема зустріч з представниками ЗМІ Прикарпаття.

 

Що мають зробити громади для впровадження змін на прикладі реформи системи охорони здоров’я? Коли запрацює електронний реєстр лікарів і пацієнтів? Як зміни у столиці впливають на громади, а громади - на зміни у столиці? Як досягти взаємодії заради втілення змін? На ці та інші питання будуть готові відповісти:

 

-   Олександр Лінчевський, заступник міністра охорони здоров’я;

-           Олег Рибачук, Олег Рибачук, голова і співзасновник Центру UA, екс-віце-прем’єр- міністр із питань європейської інтеграції;

-   Андрій Андрушків, лідер напрямку «Контроль публічних фінансів» Центру UA;

-   Інна Борзило, лідерка напрямку “Рівний доступ до політики” Центру UA;

-   Олександр Ябчанка, експерт з медичної реформи Реанімаційного пакету реформ;

 

Просимо підтвердити свою участь листом на пошту – katerynachamlai@gmail.com, або заповнивши форму https://goo.gl/2IMbXF.

 

Громадська організація “Центр UA” спільно з експертами коаліції Реанімаційний пакет реформ та представниками Міністерства охорони здоров’я продовжує Всеукраїнський тур «ЗміниТИ: взаємодія заради змін», аби зібрати позиції представників найактивніших спільнот Івано-Франківської області для розробки системних змін у країні. Взаємодія заради змін допоможе зрозуміти і сформулювати власні очікування до змін у країні, знайти однодумців і згуртуватись навколо спільних позицій, а також співпрацювати один з одним та владою, вимагаючи врахування спільних інтересів.