Прокуратура прозвітувала про свою роботу та криміногенну ситуацію у Франківську


Криміногенна ситуація в Івано-Франківську має задовільну тенденцію . В місті скоєно майже на третину менше злочинів, ніж торік.

Про це на сесії міськради прозвітував місцевий прокурор Ігор Стефанишин, пише ВЕЖА

Між тим, позитивного результату роботи органів прокуратури іванофранківці наразі не відчувають, стверджує міський голова Руслан Марцінків. І апелює до соціального опитування.

Найболючішими у мерії вважають проблеми, на які прокуратура, м”яко кажучи, не звертає уваги. Це – гральні автомати та робота так званих “наливайок” у нічний час. Окремі депутати навіть розповіли про діяльність подібних закладів у своїх мікрорайонах.

Такі претензії викликали невдоволення в інших депутатів. Дехто вважає, на своєму виборчому окрузі варто боротися із подібними фактами реалізації алкоголю, підключаючи поліцію. А не повідомляти прокуратурі адреси, де незаконно наливають алкоголь.

Одним із досягнень роботи прокуратури за поточний рік прокурор назвав діяльність підрозділу по боротьбі із розповсюдженням наркотичних та психотропних препаратів. У 2017-му викрито понад 80 таких злочинів. До суду за фактом збуту наркотиків скеровано 17 справ.