Прощальний візит? На Прикарпаття їде прем'єр-міністр Яценюк


Завтра до Івано-Франківщини з робочим візитом завітає прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Про це кореспондент Бліц-Інфо стало відомо із власних джерел. Наразі програму візиту ще узгоджують. Сьогодні в облдержадміністрації з цього приводу провели маштабну нараду, де визначали список місць, які має відвідати Яценюк. Вже відомо, що у списку - Українська гімназія №1. 

Як відомо, розмови про відставку Яценюка тривають вже не перший місяць. У лютому в парламенті поставили на голосування питання про відставку Уряду, але за дане рішення проголосувало 194 народних обранців. 

Пізніше, представники різних фракцій заявили, що питання знову можуть винести на голосування у парламент.

Водночас, експерти говорили про політичні торги, які йдуть на Банковій щодо самостійної відставки Яценюка та переформатування Уряду.

Сьогодні, нардеп Андрій Лозовий на своїй сторінці у соцмережі заявив, що на Банковій дійшли порозуміння: Яценюк таки піде з посади прем'єра, а новим прем'єром стане Гройсман

Також на початку тижня про відставку написав колишній посол США в Україні Стівен Пайфер. Втім, за його інформацією новим прем'єром стане Яресько.

"З Києва надходить все більше інформації, що міністр фінансів Наталія Яресько буде призначена прем'єр-міністром країни. Можливо, вже на цьому тижні", — заявив він у своєму Twitter.