Проти івано-франківських "авторагулів" антипаркувальні стовпчики не діють?


Івано-франківські водії часто вражають своєю неповагою до правил і впевненістю у безкарності.

Мешканець Івано-Франківська виклав у мережу фото, зроблені на початку пішохідної зони вулиці Шевченка. Тема паркування авторагулів на велодоріжці цієї вулиці вже багато разів обговорювалась, проте вирішення проблеми досі не знайшли, пише Бліц-Інфо.

Власники залишають свої авто де їм заманеться і на весь голос обурюються, коли їм докоряють за таку поведінку. При тому, аргументуючи свій авторагулізм тим, що вони живуть у тих будинках та мають право там паркуватися.

Окрім того деякі водії використовують цю зону, як безкоштовну парковку. Адже дуже часто можна побачити, як автовласник припаркувався на пішохідній алеї і пішов по справах на весь день, а ввечері повернувся і поїхав додому. 

Проте подія, яка трапилася на днях, стала межею зневаги до мешканців міста. Невідомі виламали антипаркувальні стовпчики, які загороджували заїзд на пішохідну зону з боку парку Шевченка, щоб вільно кататися вздовж алеї. Про це повідомив у мережі Фейсбук Ярослав Сарапін.

лені букв не знають і мізків не мають. Тому, мабуть треба шукати більш дійові засоби для навернення їх до дотримання правил, які приняті серед людей, а не листочки "Я паркуюсь як олень". Правда, виникає питання про те, як вони права отримали. І про це потрібно вже думати. Бо вони своїми рогами вже виламали загорожу і гуляють вздовж всієї вул. Шевченка", - йдеться у дописі.

До теми: Черговий випадок авторагулізму в Івано-Франківську викликав жваве обговорення

На недобудованій велодоріжці в середмісті Франківська уже припаркувався авторагуль

Черговий прояв "авторагулізму" у Франківську: Таксист, що їде тротуром

У середмісті Франківська підловили чергового "авторагуля"

Чергових "авторагулів" зафіксували активісти на пішохідному переході. Викликали ДАІ