Протягом року в Івано-Франківську з вини водіїв автобусів трапилося 30 ДТП


21 липня в Управлінні патрульної поліції Івано-Франківська зустрілися перевізники з керівництвом патрульної поліції, Управління транспорту та зв'язку та Державної служби України з безпеки на транспорті.

Учасники зустрічі обговорили найбільше розповсюджені порушення ПДР водіями маршрутних автобусів - це керування технічно-несправними транспортними засобами, порушення правил проїзду перехресть, зупинки, посадки-висадки пасажирів, вимог дорожніх знаків та розмітки, інформує прес-служба патрульної поліції ІФ.

Крім того, протягом 2017 року в Івано-Франківську зареєстровано 30 ДТП з вини водіїв маршрутних автобусів. Для прикладу, за аналогічний період 2016 року - 17.

У результаті зустрічі присутні домовились спільними зусиллями покращувати безпеку пасажирських перевезень на території обласного центру.

Крім того, патрульна поліція спільно з працівниками Державної служби України з безпеки на транспорті постійно проводитимуть профілактику порушень ПДР водіями маршрутних транспортних засобів задля зниження рівня автопригод на пасажирському транспорті.