Прикарпатці просили у Олександра Сича посприяти у створенні заповідника "Чорний Ліс"


Голова обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. З власними проблемами до очільника вищого самоврядного органу влади області звернулося більше двох десятків прикарпатців.

Більшість виборців зверталися з проханням надати матеріальну допомогу на дороговартісне лікування та вирішення соціально-побутових проблем. Також люди озвучували питання захисту законних прав та інтересів, просили допомоги в отриманні комфортного житла для людей з фізичними обмеженнями, йдеться на сайті облради.

Разом з цим, громадяни акцентували на потребі збільшення фінансування друкованих засобів масової інформації, порушували питання про приставлення до нагородження Грамотою Верховної Ради України та просили сприяння у створенні на Прикарпатті заповідника "Чорний Ліс".

Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Кожний заявник у місячний термін отримає відповідь про стан вирішення його проблеми, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому.