Прикарпатці теж відчули поштовхи від землетрусу в Румунії


Землетрус з епіцентром в зоні Вранча в Румунії відчувався практично на всій території України.

Як розповів заступник директора Інституту геофізики ім.Суботіна Олександр Кендзера, найбільше енергії було направлено в бік України, тож відчувався практично на всій її території.

"Найбільше землетрус відчувався на південному заході Одеської області, ну а далі – все менше і менше. Але навіть докотилися хвилі до Києва", - розповів він в ефірі телеканалу "112 Україна", повідомляє Dt.ua.

Як трясло відчули й на Прикарпатті. Містяни ще з ночі діляться враженнями від зумлетрусу в мережі.

"Якісь земні поштовхи. Слабкі, ледь чутні, але люстра захиталась. Де епіцентр?", - написала Inilara Obirin з Калуша минулої ночі.

"Землетрус??? Проснулася від того, що колише. Таки землетрус!", - написала Anastasiya Romanyuk. За словами франківчанки, на годиннику була 2:19.

"Проснувся...Ходило ходуном все...Десь 3 бали відголосок від зони Вранча дійшов", - зазначив Smitana Yaroslav з Івано-Франківська.

"Хто вчора відчув землетрус ? Бо стало якось трохи страшно , коли почало мною гойдати і вода в пляшці гойдатись", - Богдан Лукій з Івано-Франківська у Комуналці.if .

 "Таки так, гойдало, страшно було", - діляться враженнями франківці.

"Спала і просунулась від того що моє ліжко гойдається як качеля і це в 2.15 приблизно на Набережній на 5 поверсі", - написала Юля Погодаєва 

До теми: На території України зафіксовано поштовх від землетрусу в Румунії