Прикарпатців кличуть навчатися у університеті внутрішніх справ


Сектор кадрового забезпечення Івано-Франківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області здійснює відбір кандидатів на денну форму навчання у вищі навчальні заклади МВС України.

1. 1. Національна академія внутрішніх справ (факультет № 3 розміщений у  м. Івано-Франківську, вул. Національної Гвардії, 3)

2.Харківський національний університет внутрішніх справ

3.Львівський державний університет внутрішніх справ

4.Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

5.Одеський державний університет внутрішніх справ

6.Донецький юридичний інститут (тимчасово дислокується в м. Кривий Ріг Дніпропетровської області)

Вимоги до кандидатів: наявність повної загальної середньої, середньо-спеціальної чи вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня “молодшийспеціаліст” віком від 17 до 25 років, наявність сертифікатів зовнішньогонезалежного оцінювання 2016 року та довідки про наявність чи відсутністьсудимостей. Кандидати обов’язково проходять медичне обстеження узакладах охорони здоров’я МВС України щодо визначення стану здоров’я іпсихологічне тестування на вивчення особистих та інтелектуальних якостей.

З приводу додаткової інформації, що стосується умов прийому на навчаннязвертатись у підрозділ кадрового забезпечення Івано-Франківського відділуполіції ГУНП в Івано-Франківській області за місцем проживання або заадресою:

 м. Івано-Франківськ, вул. Бельведерська, 32

 тел. 034 2 75 03 82