Прикарпатців кличуть подаватись на обласний конкурс художньої фотографії


До участі у конкурсі запрошуються фотографи професіонали та любителі, які проживають в Івано-Франківську та області.

"На сьогоднішній час у кожній родині є фотокамера чи смартфон, протягом року робляться тисячі фотографій, як любителями так і професіоналами. Можливо саме ваші світлини є найкращими. Поділіться своїми фотографіями з усіма!", -закликають організатори.

В рамках конкурсу будуть відібрані і відзначені найкращі фотографії у різних жанрах.

Кожен автор повинен подати на конкурс три роботи на будь-яку тему. Вік конкурсантів не має значення. Участь у конкурсі безкоштовна.

Що ж стосується умов участі в конкурсі, то конкурс відкритий для всіх фотографів Івано-Франківської області, згідних з його умовами. Приймаються фотороботи в цифровому вигляді (колір і / або монохром) тільки шляхом завантаження на пошту ifbestphoto@ukr.net.  Цифрові файли повинні бути в форматі JPEG, 8 BIT, RGB, 300dpi, 2600 px по довшій стороні, максимум до 8 Мб / фото. Разом з файлами необхідно надати наступну інформацію: Прізвище та ім’я, номер контактного телефону.

Відібрані та нагороджені фото будуть представлені у фінальній експозиції.

Варто зауважити, що згідно з умовами конкурсу, у разі відбору фотографії до експозиції автор повинен надати кошти для друку і файл максимального формату, або ж здрукувати світлину самостійно розміром 30х40.

Прийом робіт на конкурс триває до 20 лютого, а вже 5 березня стануть відомі результати. Побачити фотографії-переможці можна буде з 4 квітня. Цього ж дня відбудеться і нагородження переможців дипломами Національної спілки фотохудожників України.