Прикарпатців кличуть подаватися на участь у ізраїльській програмі розвитку сіл та містечок


Посольство Держави Ізраїль в Україні оголосило про відкриття прийому заявок на новий курс MASHAV - Агенції з розвитку міжнародного співробітництва при Міністерстві закордонних справ Держави Ізраїль: «Політика, стратегія та системи підтримки сільської місцевості».

MASHAV надає стипендії для цілеспрямованих людей, метою професійної діяльності яких є оновлення сільських територій, пожвавлення розвитку маленьких містечок та сіл України.

Ця навчальна програма буде особливо корисною для представників  урядових, неурядових та громадських організацій, представників сільських асоціацій, керівників кооперативів, працівників органів місцевого самоврядування, що займаються розвитком сільських районів.

Будь ласка, зауважте, що всі потенційні кандидати мають вільно володіти англійською мовою.

Курс буде відбуватися з 28 листопада по 22 грудня 2016 року у Центрі досліджень сталого розвитку Weitz, місто Реховот, Ізраїль.

Стипендії, які надаються MASHAV на конкурсній основі, покривають 100% вартості навчання, проживання та харчування під час курсу.

З детальним описом навчальної програми можна ознайомитися за посиланням: Opens external link in new windowPolicies, Strategies and Support Systems for Rural Revitalization

Перелік необхідних документів та умови участі на курсі MASHAV

Анкети від зацікавлених осіб приймаються Посольством Держави Ізраїль в Україні в термін до 9 вересня 2016 року.