Прикарпатців просять допомогти організувати поїздку сиріт-інвалідів у Меджугор'є


13 червня вихованці Залучанського дитбудинку та підопічна Погонянського інтернату їдуть у паломницький тур до Меджугор'є.

Кожного з вихованців буде супроводжувати волонтер, або людина від організаторів поїздки.

БО “Українська благодійницька мережа” розпочали виготовлення закордонних паспортів для підопічних інтернатів. Та все ще потрібна допомога у підготовці до паломницького туру.

Зокрема необхідні: 

Додаткові кошти на поїздку. Зараз є 29400 грн, необхідно ще 20600 грн. Кошти будуть витрачені на транспорт (переїзд з дитбудинку до місця збору у Стрию, частку в оплаті автобуса, який їхатиме безпосередньо у Меджугор'є, повернення з Стрия на зворотному шляху), страхування та суміжні витрати.

Проживання та харчування - безкоштовне, його забезпечують організатори поїздки, супроводжувати дітей та старших вихованців будуть волонтери. Реквізити для пожертв тут: http://ubm.org.ua/potreby/medjugorie.html

2. Додаткові речі:

1) дощовики або "вітрівки" - 9 шт.; дорожні подушки; пледи;

2) пари штанів, 2-3 футболки, грубший батник, білизна, панамка, шкарпетки, навушники, мокасини/кросівки, сандалі, сумка дорожня - усе це потрібно для однієї із вихованок (розмір взуття - 40; мірки - 120-113-122).