Прикарпатців просять допомогти рідним Гордієнків організувати похорон шести людей


Франківчанка Людмила Лінник просить небайдужих допомогти фінансово, щоб організувати похорон сім'ї Гордієнків, що загинули вчора у власному будинку.

"Загинули мої друзі. Ні. Значно більше, ніж друзі…Вчорашня трагедія…Що би я зараз не написала, буде мілко. Це горе не поміщається ні в голові, ні в серці. Тому, давайте, коротко і по суті. Подробиць я вам не розкажу, бо й сама їх не знаю. І ніхто толком не знає. Триває слідство. Причини і обставини трагедії з’ясовуються. Гордієнки… Русана, Вогнедар, Ївга, Озар, Ведана і Тівер… І ще - їх сусідка поверхом вище - Людмила", - написала Лінник.

Людмила Лінник просить небайдужих про дві речі. Перше - молитися так, як хто може і вміє, адже це була дуже духовна родина. Друге - допомогти зібрати кошти на похорон, адже поховати 6 людей в наш час - складно. 

"Одна з моїх спільних подруг з Русаною - Lyubov Vengrenyuk - зголосилася бути відповідальною за збір. На разі, виставляю тут її картку. Картка була обнулена, для простоти звіту. За ніч уже надійшли перші гроші. Якщо грошей виявиться більше, ніж буде необхідно, або обставини зміняться ще якимось чином - ми передамо усе на благодійність. Під мою особисту відповідальність. Русана саме так і зробила б. Тобто, вона так робила. Про це просто мало хто знає", - пише жінка.

Рахунок для допомоги:

Приватбанк:
4731217112118607 Венгренюк Любов Василівна

Контактний телефон 095 15 84 524 (Людмила Лінник)