Прикарпатців просять допомогти врятувати життя шестимісячного Матвійка


Батьки шестимісячного Матвійка Карпінського просять небайдужих допомогти врятувати їх дорого синочка.

Малюку бореться зі смертельною недугою - вродженим імунодефіцитом. У 3,5 місяці Матвійчик гостро захворів, коли з'явилася гарячка, батьки звернулись до лікаря зі скаргами і їх госпіталізували. Хлопчик мужньо боровся, здавалося, що усе позаду. Але виникла підозра на первинний імунодефіцит і батьків скерували в Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

"Почалися страшні випробування. Матвійчику ставало все гірше за рахунок явищ інтоксикації, проявів дихальної недостатності, погіршення стану. Далі чекала нас реанімація і страшний діагноз, який прозвучав з вуст лікарів: Важкий комбінований імунодефіцит Т(-) В (+) NK(+). Зараз Матвійчик перебуває в лікарні «ОХМАТДИТ» м. Київ. Єдиним радикальним методом лікування є трансплантація стовбурових клітин кісткового мозку. Неродинна трансплантація кісткового мозку - єдиний шанс!", - розповідає мама. 

Сім’я вже вирушила до турецької лікарні, але необхідної суми на операцію досі зібрати не вдалося. Потрібно 120 тисяч доларів. 

"Важко передати біль та відчай нашої родини, які ще недавно були найщасливішими, а сьогодні змушені рятувати найдорожче – дитяче життя. Самим нам не впоратись… І часу у Матвійчика зовсім немає, лікарі кваплять, чим швидше. Адже життя нашого малюка — це постійна боротьба з різноманітними інфекціями, а сума, як завжди, захмарна, понад 120 000$. Ми знаємо і віримо, що у нашого Матвійчика все вийде! Допоможіть врятувати нашого Матвійчика!", - благають батьки. 

Реквізити для допомоги: 

5168 7573 5879 5245 - ПРИВАТБАНК

Детальніша інформація за посиланням.