Прикарпатців просять допомогти з ремонтом україномовної школи на Донеччині


Учні, батьки та вчителі Красногорівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №3 звертаються до прикарпатців з проханням допомогти в ремонті школи, яка постраждала внаслідок військових дій в зоні АТО на лінії зіткнення.

Про це йдеться на сайті однієї з прикарпатських РДА. Там же вказані реквізити для перерахунку коштів. Зазначено, що в результаті обстрілу 3 червня у приміщенні школи пошкоджено дах і не залишилось жодної цілої шиферини.

"Вибухової хвилею вибило всі вікна і двері. В стінах — дірки від прямих попадань. Наступного дня до зруйнованої школи з’явились діти з лопатами, відрами, віниками та з бажанням відновити приміщення. Учні дуже хочуть навчатися в рідній школі. Але на цей час війна виявилася сильнішою дитячих бажань. Батьки теж не бездіяльні, роблять, що в їхніх силах, зокрема, самотужки відновили стіни. Але повністю відремонтувати школу вони не в змозі", - зазначають в РДА.

Тож, якщо кожен мешканець нашої області зробить добровільний внесок хоча б 1 гривню,  впевнені чиновники, то батьки зможуть відремонтувати школу.

"До неї повернуться діти і зможуть навчатися українською мовою, бо школа — єдина в місці україномовна", - підкреслють в РДА.

Реквізити:
Голова піклувальної ради Прядка Іван Іванович
МФО 335496
ОКПО 26020201
р/с 26006060362812
Приватбанк