Прикарпатців закликають "не вестись" на провокації


У зв’язку із останніми подіями в державі, з’являється багато провокаторів, що прикриваються патріотичними організаціями, “добрими намірами”.

Вони переслідуючи корисливі особисті мотиви своїми діями провокують громадян та закликають до протиправних дій. Правоохоронні органи Івано-Франківської області та міські органи влади в міру своїх можливостей забезпечують громадський порядок в області. Але щоб не допустити диверсій, актів вандалізму та інших злочинів, ми, всі ті, хто є небайдужими громадянами повинні бути уважними.

Не піддавайтеся на різного роду провокації! Це може  призвести до дестабілізації роботи установ та організацій, які забезпечують життєдіяльність Івано-Франківської області.

Якщо вам стало відомо про заклики до вчинення дій, спрямованих на зміну меж території або державного кордону України, що загрожує її територіальній цілісності та безпеці, підготовку провокацій, мітингів проросійського характеру чи інших протиправних дій негайно повідомляйте за телефонами у відповідні компетентні органи:  органи МВС 50-85-07 або 102, чергового Управління СБУ 52-22-95, ДСНС 50-80-60.

Від кожного з нас залежить спокій і порядок у нашому місті! Будьмо єдиними, не допускаймо розколів. Станьмо разом проти зовнішніх викликів і проблем на захисті нашої Батьківщини.