Прикарпатця позбавленого прав, знову спіймали п'яним за кермом


20 липня близько 02.30 годин під час несення служби працівниками групи реагування патрульної поліції Косівського відділу поліції в м. Косів по вул. Черемшини за порушення Правил дорожнього руху був зупинений автомобіль марки “Volkswagen Passat”, на іноземній реєстрації, під керуванням 21-річного косівчанина.

Про це повідомив Косівський відділ поліції ГУНП в Івано-Франківській області. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Відносно нього було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 ч. 3 КУпАП та постанову за ст. 126 ч.2 КУпАП. У червні цього року відносно нього вже було винесено судом постанову про накладення стягнення у вигляді штрафу у розмірі 40800 грн. та позбавлення права керування транспортними засобами на 10 років за вчинення ним адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.130 КУпАП. 

Під час поверхневого огляду в 26-річного пасажира, жителя Косівського району, було виявлено та вилучено поліетиленовий пакет, в якому знаходилась подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору за зовнішніми ознаками схожа на наркотичний засіб канабіс (марихуана), вагою близько 5 грам, та поліетиленовий пакет із вмістом порошку білого кольору, зовні схожим на амфетамін, вагою близько 1 грам.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).