Прикарпатця спіймали на гарячому, коли він намагався пограбувати ювелірний магазин


Працівники слідчо-оперативної групи, спільно з працівниками державної служби охорони, які виїхали на виклик про вчинення грабежу з ювелірного магазину в м. Долина, затримали грабіжника «на гарячому».

Вчора, наприкінці дня, до поліції звернулася з повідомленням власниця одного із ювелірних магазинів міста про те, що невідомий чоловік, перебуваючи в магазині, руками порозбивав склянні вітрини із золотими та срібними виробами та відкрито заволодів золотим перснем вартістю 3144 грн., після чого втік.

Завдяки професійним діям правоохоронців, які оперативно прибули на місце злочину, зловмисника затримали неподалік магазину та вилучили награбоване. Як з'ясували, грабіжник є місцевим мешканцем 33-річного віку. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення підозри у вчиненні вказаного злочину, передбаченого ч. 3 ст.186 (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення...) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловікові загрожує ув’язнення на строк від 4 до 8 років. Триває досудове розслідування. СК ГУ НП України в Івано-Франківській області