Прикарпатцю світить до двох років в'язниця, бо підібрав забутий на лавці телефон


До Тисменицького відділу поліції звернувся 26-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів про те, що невідома особа вчинила крадіжку його мобільного телефона марки «Моторола ХТ1602» , який він залишив на лавочці в дворі свого будинку.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника.Ним виявився 43-річний мешканець одного із сіл району. Зловмисник раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки, хуліганства та незаконного заволодіння транспортним засобом, пише прес-служба прикарпатської поліції.

Як з’ясувалося, потерпілий того дня відпочиваючи на лавочці біля свого будинку, забув свій мобільний телефон, чим і скористався зловмисник, котрий проходив повз. Перевіривши, чи за його діями ніхто не спостерігає, непомітно викрав мобільний пристрій та з місця події втік.

У скоєнному зловмисник зізнався та розповів що крадене мав на меті продати а виручені кошти витратити на власні потреби, але його діям завадили правоохоронці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.Проводиться слідство.