Прикарпатець на сесії погрожував вбити тих, хто прийде відрізати йому світло за борги


Сьогодні, 24 травня під час засідання міської ради до залу увірвався чоловік, який почав вимагати в депутатів, щоб йому не відрізали світло.

Чоловік представився Василем Івановичем з села Узина, що в Тисменицькому районі, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

"Прийшов до вас, щоб мені допомогли, бо в хаті де проживаю я, моя мама, жінка і двоє дітей хочуть відрізати світло. Вчора прийшло повідомлення. Останній раз я платив 1000 гивень 16 лютого. В мами пенсія 1200, жінка працює, а я інвалід", - сказав прикарпатець.

Тоді міський голова Руслан Марцінків спробував йому пояснити, що міська рада не може вирішити це питання і йому потрібно звертатися до обласних депутатів. Проте Василь Іванович не захотів слухати і почав всім погрожувати. 

"Попереджую всіх: владу, олігархів, що буду обороняти своїх дітей, маму пенсіонерку. Я візьму косу в руки, візьму зброю і буду чекати тих хто прийде відрізати світло. Як я маю зараз жити, скажіть мені? Щоб виробити групу інвалідності треба заплатити 300 баксів. Це нормально? Цю владу чекає пекло. Не бійтеся повстати проти них, все одно ми всі помремо", - викрикав чоловік. 

У свою чергу секретар міської ради Оксана Савчук запропонувала відчайдушному прикарпатцю допомогу.

"Я вас розумію. Якщо вам потрібна консультація, то тут є департамент соцполітики. Вас вислухають і щось порадять. Це все, що ми можемо зробити", - пояснила секретар.

Проте Василь Іванович почав кричати, що поки він буде говорити з чиновниками йому відріжуть світло. Ще трохи покричавши, обурений чоловік вийшов з залу.