Прикарпатець намагався обікрасти машинно-будівний завод


Наряд швидкого реагування поліції охорони на «гарячому» затримав чоловіка, який намагався вкрасти із території машинно-будівного заводу металеві деталі.

Близько 10 години дня до чергових поліцейських надійшло повідомлення із території машинно-будівного заводу про крадіжку, що в Калуші.

На місце події виїхав наряд працівників Управління поліції охорони в Івано-Франківській області, які на місці злочину виявили пошкодження металевої огорожі через, яку невідома особа, намагалася винести металеві деталі з території заводу. Підозрюваного було затримано на місці події. Ним виявився  місцевий житель, 1986 року народження, без постійного місця роботи.

Чоловік свою вину визнав. За словами крадія правоохоронці дізналися, що дану крадіжку чоловік вчинив, щоб згодом здати метал до пункту прийому металобрухту, а кошти, отримані від продажу, витратити на власні потреби.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Калуського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області. Триває слідство та встановлюється сума завданих зловмисником збитків.