Прикарпатець намагався винести з супермаркету мобільний телефон, не заплативши за нього


До чергової частини Тисменицького відділу поліції надійшло повідомлення від представника торгового закладу про те, що працівники охорони затримали невідому особу, яка намагалася викрасти мобільний телефон марки «NOKIA».

Отримавши повідомлення, правоохоронці виїхали на місце події та задокументували факт вчинення крадіжки. Проведеними заходами встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний мешканець одного із сіл району раніше неодноразово судимий за вчинення крадіжки, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами, а також за незаконне заволодіння транспортним засобом, інформує прес-служба нацполіції в області. 

Як з’ясувалося, зайшовши до магазину, зловмисник скористався тим, що продавець відволікся на інших покупців, взяв телефон та заховавши до кишені, намагався пройти попри касу, не заплативши. На виході з приміщення він був затриманий працівниками охорони, які й викликали поліцію.

Крадений мобільний пристрій у зловмисника вилучено та повернено власнику на зберігання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції цієї статті мінімальне покарання передбачено у вигляді штрафу, а максимальне – позбавлення волі строк до трьох років.