Прикарпатець обікрав співмешканку і зняв сережки з вух сплячих дітей


До місцевої поліції звернулася 28-річна мешканка одного із сіл району з повідомленням про зникнення з її будинку срібних та золотих виробів, двох мобільних телефонів, планшету та бензопили. В скоєному жінка обґрунтовано підозрює свого співжителя.

В ході проведення слідчих дій правоохоронці підтвердили підозри жінки. Ним виявився 34-річний уродженець Коломийщини, який тривалий час проживав спільно з потерпілою та її двома дітьми, інформує головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, першу крадіжку він вчинив, коли потерпіла перебувала на стаціонарному лікуванні в місцевій лікарні. Чоловік, скориставшись її відсутністю, зняв з вух сплячих дітей золоті сережки, взяв електроінструмент та два мобільні пристрої та відніс їх в ломбард.

Через декілька днів він прийшов провідати у лікарню свою співмешканку. Але заставши що вона спала, він не розбудив її, натомість викрав планшет марки «Lenovo», який знаходився на тумбі і поспіхом пішов.

На підставі зібраних обґрунтованих доказів вчинення крадіжок, лиходій зізнався правоохоронцям у скоєному та розповів, що все викрадене продав, коштовні вироби здав до ломбарду, а виручені кошти потратив на дозвілля.

Наразі вирішується питання про оголошення чоловікові підозри у вчиненні крадіжок передбачених ч. 1 та ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.