Прикарпатець очолив казначейство Укрзалізниці


Директором казначейства ПАТ «Укрзалізниця» минулого тижня призначено прикарпатця Володимира Кузьо, який донедавна обіймав посаду Члена Правління комерційного банку ПАТ "Ідея Банк".

На "Укрзалізниці" він відповідатиме серед іншого за залучення фінансування на українському та міжнародному фінансових ринках, оптимізацією управління грошовими коштами, ефективністю внутрішньокорпоративних розрахунків та зв'язками з ключовими інвесторами в боргові цінні папери УЗ, пише Малакава

Володимир Кузьо продовжив  помітну останніми роками тенденцію, коли з метою проведення реформ в державний сектор переходять працювати чимало управлінців з бізнес-середовища, інвестбанкірів, топ-менеджерів, людей із західною освітою.

Довідка. Володимир Кузьо в 2008 році отримав диплом магістра обліку і аудиту в ІФНТУНГ. Кар'єру розпочав в "Плюс Банку", в якому займався міжбанківськими операціями та управлінням фінансовими ризиками. Після навчання в 2010-2011 роках в Познанському економічному університеті (Польща) очолив департамент казначейства ПАТ "Ідея Банк", а з 2013 року ввійшов до складу Правління Банку.