Прикарпатець під час сварки забив до смерті свого родича


Подія сталася 4 жовтня у одному із сіл Коломийського району. До поліції звернулася родичка потерпілого, яка повідомила про те, що прийшовши до родича, виявила його вдома без ознак життя.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події при поверхневому огляді тіла 40-річного господаря було виявлено ознаки насильницької смерті. Вже через кілька годин поліцейські встановили обставини, які передували цій події.

Причетним до злочину виявився 34-річний родич чоловіка. З'ясовано, що напередодні між чоловіками стався словесний конфлікт, в ході якого підозрюваний наніс тілесні ушкодження господарю. Травми потерпілого виявились несумісні з життям. Свою причетність до злочину чоловік не заперечував, інформує прес-служба нацполіції в області.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України та оголошено підозру вчиненого злочину. Вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження згідно ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодеску України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.