Прикарпатець побив дружину, бо та не з’являлась вдома


Коломийський міськрайонний суд призначив прикарпатцю штраф за те, що побив дружину.

Як зазначається у матеріалах справи, 25 вересня біля 21.00 години знаходячись за місцем свого проживання, прикарпатець на ґрунті особистих неприязних відносинах, вчинив словесний конфлікт із своєю дружиною, в ході якого умисно, усвідомлюючи протиправний та суспільно-небезпечний характер своїх дій наніс останній декілька ударів кулаками в різні ділянки тіла, чим спричинив тілесні ушкодження у вигляді синців в ділянках правого плечового суглобу, правої та лівої молочних залоз, лівої китиці та правого колінного суглобу, садно в ділянці правої лопатки. Травми відповідно до висновку експерта відносяться до легких тілесних ушкоджень, інформує Бліц-Інфо.

 В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та пояснив, що умисно побив дружину із-за небажання пояснити причини своєї відсутності більше двох днів.

У підсумку суд визнав чоловіка виним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 КК України та призначив покарання у виді штрафу, в розмірі 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 680 гривень, в прибуток держави.