Прикарпатець поцупив у сусідки каналізаційні труби


Співробітники Рогатинського відділення поліції встановили особу підозрюваного у крадіжці з господарського приміщення на території господарства батьківської хати зявниці, у якій ніхто не проживає.

До правоохоронців за допомогою звернулась 71-річна жителька району, яка повідомила про крадіжку каналізаційних труб. Поліцейські з'ясували, що невідома особа, зламавши навісний замок, проникла на територію господарства та з підсобного приміщення викрала 15 чавунних каналізаційних труб.

У результаті проведених заходів оперативники встановили, що до скоєння крадіжки причетний 47-річний місцевий мешканець, який неодноразово був судимий за скоєння аналогічних злочинів, який тільки наприкінці весни звільнився з місць позбавлення волі.

Підозрюваний зізнався у вчиненні протиправних дій та розповів, що викрадене через деякий час здав до пункту прийому металобрухту, а виручені кошти витратив на свої потреби. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство. Інформує Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Фраківській області.