Прикарпатець поцупив в односельчанки два електродвигуни


Житель Коломийського району, шляхом вільного доступу, поцупив два електродвигуни та подовжувач із території господарства потерпілої.

До Коломийських правоохоронців за допомогою звернулася 56-річна жителька одного із сіл району. Вона повідомила, що невідома особа викрала в неї із підсобного приміщення електродвигуни та подовжувач, чим спричинила матеріальну шкоду. На місце виклику прибули працівники слідчо-оперативної групи. В ході проведених першочергових пошукових заходів встановили особу підозрюваного, інформує прес-служба нацполіції в області.

З’ясувалося, що до крадіжки причетний житель цього ж села, який скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, пішов на злочин. У скоєному підозрюваний зізнався та показав місце, де заховав викрадені предмети, які поліція вилучила та повернула заявниці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.