Прикарпатець поцупив в односельчанина бензокосарку


Працівники Рожнятівського відділу поліції викрили зловмисника, який здійснив крадіжку з підсобного приміщення господарства мешканця одного із сіл району. Сума викраденого становить близько 2700 гривень.

До Рожнятівських правоохоронців за допомогою звернувся 59-річний житель району. Чоловік повідомив, що невідома особа з його підсобного приміщення викрала бензокосарку марки «GTSH-ВС415», інформує прес-служба нацполіції в області.

Поліцейські розпочали пошуки зловмисника та встановили особу лиходія. Ним виявився 45-річний односельчанин потерпілого.

Зловмисник пояснив, що він часто помагав по господарству чоловікові і знав, де все знаходиться. В день крадіжки він побачив, що в домі потерпілого нікого не було тож він безперешкодно проник до підсобного приміщення і викрав бензокосарку, яку наступного дня продав за 250 гривень. Викрадене знайдено у покупця та вилучено. 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.