Прикарпатець поцупив з роботи чотири мішки ячменю


У Городенці працівника акціонерного товариства підозрюють у крадіжці зерна.

До Городенківського відділення поліції звернувся директор одного із місцевих акціонерних товариств з повідомленням про те, що з приватної території невідома особа вчинила крадіжку чотирьох мішків ячменю.

Заявник вказав, що у крадіжці підозрює, передусім, когось із робочого персоналу. 
 Проведеними розшуковими заходами його підозри підтвердилися. У злодійстві правоохоронці запідозрили 43-річного жителя одного із сіл району, який працює різноробочим на цьому підприємстві.

Як з’ясувалося, чоловік скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, шляхом вільного доступу виніс з території товариства чотири мішки ячменю, котрі спочатку заховав неподалік, а пізніше, повертаючись додому після роботи, забрав їх.

У скоєному лиходій зізнався. Два мішки зерна повернув власнику підприємства, а два використав у своєму господарстві на корми домашніх тварин.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.