Прикарпатець пограбував автівку свого сусіда


У поле зору правоохоронців потрапив 22-річний житель Косівського району, якого підозрюють у викраденні з автомобіля односельчанина мобільного телефону марки "Самсунг" та цифрової панелі від авто магнітоли.

До правоохоронців за допомогою звернувся 31-річний житель району. Чоловік повідомив про крадіжку з його автомобіля, залишеного біля будинку. Завдяки професійним діям оперативників особу зловмисника встановили.

Ним виявився 22-річний односельчанин потерпілого. Крадій проходив попри автомобіль та, скориставшись відсутністю довкола людей та тим, що автомобіль був незамкнений, зловмисник безперешкодно вчинив крадіжку.

Вартість викраденого становить близько 4 тисяч гривень. Викрадене лиходій використав для особистого користування, яке правоохоронці вилучили, як речові докази. Відомості про цю подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Окрім того, чоловіка перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Проводиться слідство. Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області