Прикарпатець прийшов в гості до колишньої дружини та обікрав її


На лінію «102» Богородчанського відділення поліції звернулася 24-річна місцева мешканка, яка повідомила, що невідома особа викрала її мобільний телефон марки "BRAVIS A503". У цій крадіжці вона підозрює свого колишнього чоловіка, котрий напередодні заходив у гості.

Проведеними заходами підозри потерпілої підтвердилися. Причетним до крадіжки виявився 28-річний мешканець одного із сіл району., інформує прес-служба Нацполіції в області.

Як з’ясувалося, чоловік прийшов у гості, а після розмови, коли господиня на декілька хвилин пішла до іншої кімнати, лиходій поцупив її мобільний пристрій, який знаходився на зарядці, і пішов не попрощавшись.

У скоєному чоловік зізнався правоохоронцям, мобільний телефон у нього вилучили.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.