Прикарпатець, що став найкрасивішим у світі розповів про конкурс і плани на майбутнє


Українець, який вразив увесь світ своєю красою. Богдан Юсипчук спортсмен, актор, а ще найкрасивіший чоловік планети.

Богдан народився в Києві, проте зовсім маленьким переїхав з батьками в Косів, що на Івано-Франківщині. Виборов звання майстра спорту з греко-римської боротьби. Він здобув дві освіти – актора і художника. Знімався у фільмах і серіалах "Гвардія", "Тіні незабутих предків", "Крути 1918".

У Перу Богдан Юсипчук став першим в історії України переможцем міжнародного конкурсу краси.

У програмі "Сніданок з 1+1" Богдан поділився секретами закулісного життя конкурсу і розповів, якими якостями повинен володіти майбутній переможець такого конкурсу, пише Бліц-Інфо.

"Слово краса - це не те, що можна застосувати до чоловіка. Чоловік може бути привабливим, харизматичним ,але не красивим. Конкурс краси закінчується в перший день, коли ти туди приїздиш, а далі починається конкурс стратегів, тактиків і психологів. Бо якби це був просто конкурс краси, то нас би відбирали за фотографіями котрий найбільш пропорційний ,підкачаний і привабливий і оголошували хто переміг", - пояснює Богдан.

Також красень розповідає, що цей конкурс навчив його пунктуальності та зібраності.

"Ти можеш бути хоч сто раз красивий, але якщо ти за цих п'ять днів зробив хоч одну помилку, тобі не бути навіть у десятці. Я настільки був пунктуальним у всьому, що по мені можна було годинник звіряти. Єдине, було важко, що конкурс був іспанською мовою і я нічого не розумів, тож міг на хвилинку спізнитись на репетицію. А були люди, які запізнювалися на 20 хвилин і вони нікуди не увійшли", - пригадує Юсипчук.

Що ж стосується планів на майбутнє, то Богдан планує оформляти права і відправляти українців на цей конкурс.