Прикарпатець вкрав мопеда і сховав у колишньої дружини


До Богородчанського відділення поліції звернувся 61-річний мешканець одного із сіл району, який повідомив про крадіжку його транспортного засобу із приміщення гаража.

Поліцейські, які виїхали на місце події, з’ясували, що у заявника із господарського приміщення домоволодіння зник скутер. Зловмисник потрапив туди вночі , шляхом вільного доступу, адже двері гаражного приміщення були підперті цеглиною.

Під час першочергових заходів, направлених на розкриття злочину, правоохоронці встановили, що до його вчинення причетний 27-річний мешканець цього села. Крадений скутер поліцейські знайшли на території господарства колишньої дружини зловмисника та повернули власникові.

На даний час проводяться заходи по встановленню місця перебування підозрюваного. Триває досудове розслідування за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За вчинення кримінального правопорушення зловмисникові загрожує від 5 до 8 років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої. Інформує Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.