Прикарпатець вкрав сумочку у колеги по роботі


До Косівського відділу поліції звернулася 29-річна жителька одного із сіл району. Жінка повідомила про те, що невідома особа із приміщення складу, де вона працює, викрала її сумочку, в якій знаходився мобільний телефон. На думку заявниці, до крадіжки міг бути причетний її співробітник.

Працівники поліції провели перевірку та з’ясували, що у вчиненні крадіжки таки підозрюють 48-річного місцевого мешканця, співробітника заявниці. Як з’ясувалося, зловмисник скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає проник до приміщення складу через незачинені двері, звідки викрав жіночу сумочку в якій знаходився мобільний телефон. Сумочку та мобільний телефон повернено власниці на зберігання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає мінімальне покарання у вигляді штрафу, а максимальне – позбавлення волі на строк до трьох років. Інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.