Прикарпатець вкрав у сусідок газонокосарку і каструлі


До Галицького відділення поліції звернулася 53-річна жителька Надвірної. Жінка повідомила про те, що з літньої кухні її матері, яка проживає в селі Галицького району, невідома особа вчинила крадіжку газонокосарки.

Цього ж дня з повідомленням про крадіжку алюмінієвих каструль до поліції звернулася 82-річна мешканка цього села. Проведеними оперативно- розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 51- річний односельчанин потерпілих.

Як з’ясувалось, чоловіка підозрюють у причетності до вчинення обох крадіжок. Зі слів зловмисника стало відомо про те, що у обох випадках він скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, а також тим, що двері до приміщень були незамкнені.

Тож чоловік викрав спочатку газонокосарку, а пізніше алюмінієві каструлі ємністю по 20 літрів кожна. За цими фактами розпочато кримінальні правадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.