Прикарпатець вкрав з новобудови пластикові вікна


Поліція встановила особу злодія з новобудови у с.Угринів та розпочала кримінальне провадження в ході якого встановлюють місце його перебування.

До правоохоронців із заявою звернувся 35-річний житель Тисменицького району. Чоловік повідомив, що в період часу з листопада по грудень минулого року невідома особа шляхом пошкодження вхідних дверей проникла до приміщення новобудови, звідки викрала три металопластикових вікна, чотири металевих труби, упаковку дюбелів та чугунну батарею. Сума викраденого становить понад 5000 гривень.

В ході оперативно (слідчих) заходів працівники поліції одержали обгрунтовані докази вважати причетним до злочину 28-річного франківчанина. Також з’ясовано, що зловмисник викрадене продав, а гроші витратив на свої потреби. Наразі проводяться заходи по встановленню місця перебування зловмисника та його затриманню.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області