Прикарпатець викрав із магазину планшет


Два дні поспіль працівники карного розшуку Калуського міськвідділу міліції розкривали злочини майнового характеру.

Так, до чергової частини міськвідділу міліції звернувся 45-річний керівник магазину і повідомив, що з прилавка викрадено планшет відомої марки вартістю близько 800 гривень.

Вжитими оперативними заходами правоохоронці викрили та затримали місцевого жителя, який вчинив крадіжку.

Як з’ясувалось, того дня 43-річний житель Калуша прийшов до магазину. Побачивши планшет, який лежав на прилавку без коробки, забрав його і вийшов. Наступного дня викрадену річ надумав продати знайомому, але не встиг – був затриманий правоохоронцями. Чоловік у всьому зізнався.

Також міліціонери встановили підозрюваного у вчиненні іншої крадіжки. Яквиявилось, 35-річний місцевий житель, заходив в гості до свого товариша, а по закінченні гостини поцупив чужий мобільний телефон.

Зловмисник розповів працівникам міліції, що коли господар вийшов нахвильку до іншої кімнати, то він вхопив перше, що потрапило до рук –мобільник, сховав у свою куртку й поспішив додому.

За обома фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання на строк до трьох років позбавлення волі.