Прикарпатець викрав огорожу з будинку культури


До Снятинського райвідділу міліції звернувся директор будинку культури із заявою про крадіжку із прилеглої території підпорядкованого йому закладу культури металевих секцій огорожі.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що до крадіжки причетний 50-річний чоловік, який проживає поруч із клубом у райцентрі та бачив, де знаходиться огорожа, інформує Бліц-Інфо з посиланням на обласну міліцію.

В ході бесіди із підозрюваним стало відомо, що він, помітивши розібрані металеві секції огорожі, вирішив ґаздівським оком, що знайде цій огорожі застосування у своєму обійсті. Проте, крадіжку помітили, тож чоловіку довелося віддати крадене.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Таке злочинне діяння карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.